tisdag 18 januari 2011

Tisdagkväll.

Idag trodde jag att jag & Lia skulle babysimma. Det tyckte dock inte vår bil, för den vägrade starta. Jäkla mög! Ut med ungarna ur bilen, fram med vagnen och halvspringa till dagis för att hinna. Synd, Lia tycker ju det är så roligt. Vi kom till dagis 5 minuter för sent, men dom var oxå lite sena med frukosten så det gjorde inte så mycket.

I eftermiddags kom Johanna och hennes 2 barn hit och lekte. Vi har lärt känna varandra via vår Pölsekärringstråd på familjeliv, åkt på salg ihop några gånger och har barn i samma åldrar. Väldigt trevlig eftermiddag!

Lia skrek hela kvällen igår, men kryss i taket, inatt har hon sovit! Hon vaknade nån gång vid tre och skrek från och till, men sen sov hon och jag vaknade av klockan i morse. Underbart. Underbart! Får väl igen det inatt;).

Imorgon väntar först dagis för Milo och sen är det första gången för Öppna Förskolan för i år! Kul! Milo vill cykla ut, han har längtat så efter att kunna cykla och nu är ju nästan all snö och is på vägarna borta så nu går det nog.
Denna fina ritade Milo ikväll! Vi har frågat honom många gånger om han kan rita en gubbe, han har bara sagt nej, det kan jag inte. Han är inte så intresserad av att rita överhuvudtaget och man kan ju inte tvinga. Ikväll helt plötsligt så sa han "Japp, det kan jag!" o började rita. Å se, så fint det blev! Vi fick varsin, denna var till Lia, han tyckte det var väldigt likt henne:). Sötnos!

1 kommentar:

mamma sa...

Vilken fin gubbe du har ritat Milo, och mamma som sagt du inte kan rita gubbar, visst kan du det !!! Du får jättegärna rita en till mormor och morfar med, vi hade blivit jätteglada...kramar från mormor och morfar i Thailand...

Powered By Blogger