lördag 1 januari 2011

2011!

Så var 2011 här! Känns konstigt att skriva det, men som alla andra år så vänjer man väl sig fast det tar längre o längre tid för varje år tycker jag!

Kvällen igår tillbringades som sagt på 30års fest hos Mollan i Färlöv. Milo tyckte det var roligt i början, han sprang runt och lekte och busade med alla, Lia somnade som vanligt vid halv åtta-åtta. Dock så vaknade hon flera gånger, inte konstigt, där var mycket folk och mycket liv. Vi hörde henne knappt i babyvakten. Vid 22.45 gav vi upp och körde hem, då hade Lia vaknat 3 gånger och var så ledsen och Milo började med tycka det var mycket liv. Synd, för annars var det trevligt!
Vi var hemma vid 23.15 och bestämde då att Lia fick helt enkelt vara vaken tills tolvslaget var över istället för att vakna då IGEN, lättväckt som hon är. Så vi fikade lite här hemma och det var jättemysigt! Lia var heeelt vild och galen, det var ju toppen att få vara vaken och uppe mitt i natten! Strax innan tolv tog vi på oss ytterkläder, barnen fick hörselskydden och vi satte oss på altanen och tittade, Rikard sköt upp våra raketer. Lia tyckte det var helt fantastiskt fint! Milo tyckte oxå det var häftigt, det tyckte han redan förra året. Efter det somnade Lia nästan direkt med lite mer välling, Milo fick se klart en film och han somnade inte förrän 01! Nytt rekord.
Det var såå mysigt att bara vara familjen vid tolvslaget, men jag saknade vännerna lite, är van vid att ha dom där skrålandes och skålandes inför det nya året! 

Idag har vi slängt ut granen, den barrade som bara den. Sen ikväll fick vi god middag och fika hos mina föräldrar. En alldeles lagom nyårsdag!
2 kommentarer:

Fru N sa...

Åhh så snyggt med skjorta och väst på Milo!!

Kram! (Tildamamman)

Jessica - Mamma till Milo sa...

Tack! Ja han är såå stilig i det, han älskar det:)