söndag 9 januari 2011

Skön dag...

Idag mår alla mycket bättre här hemma, tack o lov! Det märktes väääldigt tydligt på Milo direkt i morse att han inte blivit aktiverad nåt på ganska många dagar, han var som en duracell kanin, helt vild! Dessutom ville han va hos Mormor & Morfar själv, det brukar han aldrig vilja! Jag och Rikard fick en lugn eftermiddag då mina föräldrar hade båda barnen. Det var SÅ lugnt och skönt så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra. Vi bara låg på soffan och tittade på film. Tänk, det var typ det man alltid gjorde på söndagar innan man fick barn... Kändes som en extrem lyx. Vi har i stort sett aldrig barnvakt och framförallt inte om vi inte ska nånstans, det borde vi ha nån gång då och då faktiskt!

Imorgon börjar allvaret igen. Eller, allvar och allvar, Milo börjar dagis igen, han har inte varit där på evigheter, 4 veckor minst. Drygt o börja gå upp igen och asa ut ungarna så tidigt. Än en gång så önskar jag att han iaf hade fått gå 9-12, det hade hjälpt så otroligt mycket mer än 8-11... Men men. Oftast blir det ju bara 3 dagar i veckan ändå. På tisdag börjar Lias babysim och på lördag börjar Milos minisim. Öppna förskolan och babysången börjar inte förrän nästa vecka. Sen är allt i rullning igen. Ganska skönt. Fast ändå inte.

Måste ju visa några bilder från i torsdagskväll när våra gamla grannar var här, Roger & Diana och deras Maja. Roger tog med sitt xbox kinect och himmel, så roligt det var! Milo tyckte det var SUPER. Han stod stilla en stund och klurade ut hur man gjorde, sen jäklar blev det fart på honom. Man ska ju stå framför TVn och röra sig så rör man gubbarna på TVn, man har ingen fjärrkontroll. Verkligen ett spel för Milo som älskar att hoppa, studsa och röra sig!

Å ja, det är en vält kruka där bak, den åkte i golvet ganska fort, Haha!

2 kommentarer:

miranda sa...

ja fy vad roligt det är :) jag har träningsvärk efter TIO minuters spelande igår...!

Roger sa...

Skönt att ni mår bättre. Fina bilder ;)