torsdag 10 februari 2011

Öva Öva Öva!!!



Vi var ute en runda idag på förmiddagen. Lia HATAR att vara ute. Hon gallskriker. Å skriker. Å skriker lite till. Gungan är kul, vara på marken är fruktansvärt. Ni som känner vårt troll vet att hon inte ger sig heller. Egentligen, så är det skorna som stör henne. Fick ju hem dom underbart söta nike skorna förra veckan, hon gallskriker så fort hon får dom på sig. Å alla andra skor oxå som vi testat. Himmel.Antar att det bara är att öva öva öva. Vi skulle kanske behöva investera i ett par mindre, smidigare skor, men jag känner verkligen inte för att lägga pengar på ännu ett par skor som hon kanske bara kan ha några veckor.. Tösabit, att du kan vara så fruktansvärt ENVIS! Vi borde kanske satt på henne skor tidigare, tanken har aldrig slagit mig innan bara. Nåja, när det blir varmare och hon inte behöver ha så mkt kläder på sig så blir det väl lättare med. Hoppas jag!

Imorgon väntar IKEEEEAAAAAAAAA!

3 kommentarer:

Sofi sa...

Söttjejen! Härligt med barn som har en egen vilja ;) Vet inte om det är typiskt tjejigt, men sådan är Joline också och har alltid varit.

Det där med skor är inte poppis här heller, men med 3v kvar till inskolning började vi för ett tag sedan med att vänja honom med skor. Först lekte vi med dom, provade, tog av, provade igen..
Nu är det lite protester just när dom skall tas på, men sedan glömmer han av dom :)
Måste dock (helst igår) sy i fothällor på overallen, blir tokig på att den åker över skon. Visst hade du gjort det?

Ha en finfin kväll! Kramar

annica sa...

haha hon låter som aleya fortfarande är. med det envisa alltså. ute gillar hon säkert bara inte för att man ska på med alla kläder, det blir nog roligare i sommar. höst o vinter e ju så låånga så man blir bara så uttråkad på det.

miranda sa...

snacka om tokig unge ;) vilka knasiga idéer de kan få för sig ha ha :)

Powered By Blogger