onsdag 16 februari 2011

Isande Kallt...

Fy tusan så kallt det är nu, har varit i flera dagar. Det är bara 2-3 minusgrader, men det blåser. Ja jäklar, vad det blåser. Man blir kall ända in i märgen och det är inte skönt att vara ute alls! Efter 5 minuter så fryser man så det gör ont i kinderna och om benen. Näe, nu får det va nog. Nu får det bli vår! Jag vill ha 12-15 grader och soool. Idag fuskar vi och tar bilen till Öppna Förskolan, Milo sa att han vägrar gå, han frrrryyyser och jag kan inte annat än hålla med.

Onsdag idag och Milo har varit på dagis. Öppna förskolan som sagt i eftermiddag och sen är denna dagen över... Imorgon ska min Farfar begravas, inget kul alls. Milo vill så gärna till dagis för dom har gympa där imorgon och det är det bästa Milo vet, enda gången han tjatar om att få gå dit. Så jag får hämta honom lite tidigare för att hinna och sen ska Sandra vara här hos dom när vi är i kyrkan.

Till helgen blir det kalas för båda barnen, det ser vi fram emot! Milo längtar som en tok till sin födelsedag nu och pratar om det vareeenda dag. Pju, det är lite svårt att förklara det här med tid för en 4åring. Allting är igår eller imorgon. Helst idag när det gäller fylla år;).

Goa Milo idag i sin fiina Katvig tröja och Me&I byxor. Klockrent ihop!

Å tokfian har oxå Katvig idag, velouroverall. Älskar dessa, så fina, praktiska och varma o goa!

Så här ser ut hos oss just nu. Milo tittar på cars i vårt sovrum, nerbäddad frusen som han är. Lia sover i vagnen på altanen och jag sitter här och tar lunchbreak;)

Ha en fortsatt trevlig dag!

4 kommentarer:

//U sa...

Det där med barn och tideräkning är inte lätt (säger hon som inga kottar har..) men brorsan har ett knep som funkar fint för dom.

Vet inte om det är typiskt nordamerikanskt eller om det är något de hittat på själva. De räknar i nätter, att man måste sova "two sleeps before" det eller det händer.

Jessica - Mamma till Milo o Lia sa...

Ahhh det var smart! Det ska jag testa! Fast just när det gäller fylla år, då hjälper nog inget;)

//U sa...

Nä, inför födelsedagar så hjälper nog inte nått :))

annica sa...

Verkligen asdrygt pisskallt väder som gärna får flytta nånannanstans!!!

Powered By Blogger