onsdag 9 februari 2011

Ikea!

På fredag ska vi till Ikea, tjohooo! Längtar som en tok. Det är massa som ska inhandlas till Lias rum så det blir helt klart:).
För övrigt händer det inte mycket. Jag blir galen på att gå här hemma. Har inte varit utanför dörren sen i lördags... Jo, jag var i affären i måndagskväll. Lyx! Not. Idag fick vi iaf sällskap av Mollan & Zelda, det var väldigt uppskattat!
Milo mår bra, lite tröttare än vanligt, men annars ingen feber och inte extremt mycket koppor. Tycker en del börjat läka. Hoppas det är över tills på måndag för jag blir galen av att bara sitta här hemma. Nåja, huset är städat iaf. Undrar vad jag ska städa imorgon. Idag blev det köket som fick sig en rejäl omgång. Hallen skulle med behöva det... Kanske får bli så. Men så trist!! Idag kom det upp ett väggord i Milos rum som väl legat här hemma i minst 1½ år och inte blivit uppsatt. Ja är man rastlös så är man. Lias kom oxå med posten idag så det åker nog upp imorgon.

Ja det var väl det. Händer inte mycket här som sagt...

1 kommentar:

Fru N. sa...

Ja, nog blir man rastlös av att tvingas vara inne.

Ikea är inte dumt däremot :o). Skulle också behöva dit för en rejäl shoppingtur så att man kunde färdigställa de två sista rummen i huset :o)

Powered By Blogger