söndag 6 februari 2011

Lias rum & massa prickar...

Ja, här har vi vattenkoppor på besök. Milo har blivit prickigare och prickigare allt eftersom dagen har gått. Vi såg ju en prick igår men hade inte en tanke på att det kunde vara vattenkoppor. Vi var oxch badade och på eftermiddagen var vi hemma hos vänner i Balsby och fikade. När vi kom hem var Milo gnällig och plötsligt jättevarm och visst, sen inatt och idag har det kommit en hel del prickar. Än kliar det inte, men det kommer väl... Bara att vänta på att Lia med får det. Nån som vill ha det och vill leka så är ni välkomna! Han har ingen feber längre, så att underhålla honom nu blir ju INTE lätt!

En sorglig dag är det idag oxå, min farfar gick bort natten till idag. Det var väntat, han var gammal och sjuk, men det är ändå tråkigt såklart. Fast väldigt väldigt skönt att han slipper lida mer, han har kämpat länge nog. Så nu väntar begravning inom en snar framtid och fy, det är bland det jobbigaste jag vet... Sov Gott, Farfar.

Lias rum är klart! Eller ja, klart och klart, tapeter och färg är klart, nu ska det INREDAS! Åååå så kul!








Jag är SÅÅÅ nöjd! Nu ska det letas gardiner, rullgardin, lampa, fönsterlampa, nån hylla och matta. Bara det roliga kvar alltså!

2 kommentarer:

ankungar sa...

Underbar tapet!
Synd att ni bor så jäkla långt borta annars hade vi gärna tagit llite vattkoppor ;)
Försökte förresten skicka ett meddelande till dig om hostmeducin, vet inte ens om de kom fram, men
ISLAMAX har funkat klockrent här på barnens hosta, kanske kan va ett tips till nästa gång

Septemberflikka sa...

Inte kul med vattkoppor fast ändå skönt att ha det "avklarat". Noel fick det förra julafton. Jag tror att det var först dag 2 eller 3 som de kliade som värst. Potatismjöl lindrar lite. Rummet blev jättefint. Här letar jag också matta och hylla.

kram

Powered By Blogger