lördag 5 februari 2011

Lördagkväll.

Lördagkväll och efter en dag med badande och lek och fika hos några vänner upptäckte vi att Milo har feber. Inte så lite heller, 39,3. Stackaren. Lillen sitter nu helt utslagen i soffan och kollar på Dumbo. Han har dock blivit upplyst om att det inte vara så länge till för ikväll startar ju såklart MELODIFESTIVALEN! Weee!

Igår var vi på 4 års koll och allt gick jättebra, förutom att han såg dåligt på ena ögat och hörde dåligt på ena örat. Hmm. Konstigt tycker jag. Hörsel kan ju mycket väl vara att han började bli förkyld och nu uppenbarligen sjuk då. Jag hoppas innerligt att synen endast var att han tröttnade helt enkelt. Vi ska dit på onsdag igen och kolla, då ska vi även få träffa en läkare som ska titta på hans polyper, han låter så himla grötig i halsen på sista tiden. Lång som ett höghus är han iaf, 108 cm och 18,2 kg. Jag trodde lätt han vägde en bra bit över 20. Lång o smal. Annars fixade han allt bra, han pratade toppen och räknade och färgerna hade han med koll på. Stora duktiga killen, vad vi älskar dig. Tänk att du blir 4 år snart...

Milo nu ikväll, trots så hög feber så asgarvade han åt något TV program. Fina killen i sina nya Me&I kläder som han nu vägrar ta av sig.


Så här hittade vi Milo sovandes en kväll nu i veckan, torsdagskväll var det nog. Klockan halv sex! Inte inte vad man vill se då! Hur kan man bara somna så här?!

Å Lia traskar på :)

Inga kommentarer:

Powered By Blogger