söndag 10 april 2011

Underbar dag!

Vilken toppendag vi haft! Vi har varit ute i stort sett sen 10 i morse, då åkte vi till solhaga för att handla lite blommor. När vi kom hem var vi ute i trädgården, jag gick in och fixade lunch som vi åt på altanen. Direkt efter lunchen packade vi in 2 trötta barn i bilen och körde ner till Yngsjö till Rikards föräldrar. Där har vi sen varit hela eftermiddagen och en bit in på kvällen. Det är så skönt att vara där på våren och sommaren! Barnen har traskat runt i trädgården och lekt, vi har firat Rikards Mormor som fyllde 90 år igår (wow va, 90 år!) och även Rikards pappa som oxå fyllde år igår. Dagen avslutades med god kvällsmat, kaffe och lite glass, sen fick vi packa in oss i bilen och köra hem då Milo var TOTALT dödstrött. Aldrig sett honom så trött tror jag?!
Igår somnade han inte förrän 22 och han gick upp halv sju i morse, dessutom då varit ute hela dagen. Pust! Vi kämpade för att hålla honom vaken hem i bilen och det gick. Vi var väl hemma runt 18,40. Klockan 19 sov han och då hade han både duschat och hört saga. Ibland går det undan;). Lia somnade med, runt halv åtta sov hon. SKÖNT!

Det har veerkligen varit varmt idag, strålande sol och knappt nån blåst. 19 grader i skuggan, WOHOO! Ingen jacka har behövts idag, ljuuvligt!

Hmm.. vart har jag nu hamnat då?

Det går fortfarande lite ostabilt ute, så fort det kommer ngt ojämnt på marken så sträcker hon upp handen och ska hålla nån i handen, hon tror verkligen stenhårt att vi alltid står vid sidan om henne:).

Bästa lekpolaren Oggy...

Boll boll boll, kasta bollen dååå!

Oggy har hittat en "Liten" pinne...

Skam den som ger sig!

Puss på dig! Kittlas liiite med den trubbiga goa nosen...

På lekplatsen

Gött!

2 kommentarer:

//U sa...

Åh! Mr Trubbnos - ♥ - Så fin han är, och vad grå han blivit. Fin!!

mamma sa...

Vilka fina sommarbilder. Så gammal Oggi blivit, den lilla trubbnosen.

Powered By Blogger