tisdag 26 april 2011

Sol sol sol!!



Idag har vi lekt med Alfred & Algot heeela eftermiddagen! Vi har varit ute i solen hela dagen, både i trädgården och 2 timmar på lekplatsen. Stora grabbarna passade på att inviga sommaren med årets första vattenkrig, så otroligt ljuvligt! Å ja, det faktiskt sommar nu enligt metrologerna, det har tydligen varit över 10 plusgrader dygnet runt i 5 dygn! Det ni!
Lia fick testa åka i Algot & Alfreds cykelvagn på väg hem från dagis och det var en höjdare. När vi kom hem till oss så såg vi att dom små sötnosarna satt och höll i handen, underbara ungar!

Lia var totalt dödstrött ikväll, började gnälla redan vid 16 och ville sova, trots att hon sovit 1,5 timme idag, det är mycket för att vara Liafia... Hon har en tand på G där nere så jag hoppas verkligen att det bara var den och all frisk luft som gjorde henne så trött. Hon somnade tio i sju, heeelt slut.
Så en lugn och skön kväll har vi haft:)

1 kommentar:

mamma sa...

Vilka härliga goa ungar i vagnen, klart det är kul att åka cykel. Då fick änteligen lilla Milo träffa sin Alfred idag, härligt med kompisar Milo !!!!.. kram

Powered By Blogger