onsdag 27 april 2011

Onsdag tydligen?

Kom precis på att det är onsdag idag, så snurrig man blir på dagarna när det är storhelger! Men vad gör det, det är en dag närmre helgen och valborg! Idag har Lia varit megagnällig, hon har SÅ ont av en tand som numera syns. Lite feber har hon haft med till och från. Vi trotsade ändå feber och värk och gick till Öppna Förskolan, vi var ju ändå ute hela tiden så det kändes som sak samma. 

Idag hittade jag äntligen sandaler åt Milo med, dom som jag letat efter sen han var 1½ år!
Har testat en del sandaler under åren och han kan i stort sett bara ha sådana med mjukt tyg på, han får sån skoskav av alla andra. Hoppas nu storleken blev bra bara, beställde på ebay från Storbritannien. Redan skickade och allt, helt nya för 268 spänn! Ebay glömmer jag ofta bort, men det kan verkligen löna sig att kolla där, ofta blir det billigare än att köpa i affären här hemma.

Idag fick Milo sin älskade nya Batman dress och den var svår att få av honom... Jodå, han hade den på öppna förskolan med. Å var SÅ arg för att han inte fick sova i den. Imorgon bitti börjar kampen om att han inte ska ha den på dagis, hehe.


Faaarlig grabb!


Nu är det minsann nattdax för mig!

Inga kommentarer:

Powered By Blogger