tisdag 5 april 2011

The Show goes on...

Pju. Nyss vaknat till ännu en dag i paradiset. Var hos läkaren igen med henne igår, jag tycker det är konstigt att hon fått så himla hög feber igen. Det är liksom bara 1 vecka sen hon hade feber i 6 dagar. Känns inte okej. Denna gången bokade jag en tid på Åhuskliniken, dom är ju totalt värdelösa på vårdcentralen. Han undersökte henne noga och skickade oss vidare till Sjukhuset för att lämna blodprover. Öron och hals såg bra ut, lungorna lät bra. Det enda han kunde tänka sig var att det kanske var urinvägsinfektion. Jahopp! Så vi fick klistra på en påse  innanför blöjan som samlade upp kisset och sen hälla detta i ett provrör. Ja, det fick jag göra hemma så idag måste jag in och lämna det. Vet inte riktigt var dock, till Åhuskliniken eller till sjukhuset? Hmm. Får väl ringa och kolla det där.

Provtagningen var ju en historia för sig. Lia började skrika redan när vi sa hej till damen i receptionen. Ja å inte blev det bättre av att dom skulle ha 2 rör... Fasthållning av 3 personer. Inte ett dugg kul, hon kommer ju för alltid att vara rädd nu, men vad gör man... Tycker ju så synd om henne, min lilla skrutta.

Kräkt har hon dock inte gjort sen i söndagsförmiddag och det är ju skönt. Äta vill hon inte direkt. Igår åt hon en halv macka. Magen har krashat helt och inatt vaknade vi av att blöjan hade läckt och det var ju inte kiss direkt. Tjohoo. Upp o duscha henne och byta i sängen klockan ett inatt. Det är väl nog iaf inget som smittar, mest magen som är ur funktion när hon inte velat äta. Har försökt få i henne majsvälling men hon vill bara ha sin vanliga fullkornsvälling och det får hon INTE nu. I morse vaknade hon med ett gallskrik klockan sju och var hungrig och då gick det faktiskt i lite majsvälling.

Nu sover hon fortfarande, men hon kändes faktiskt inte lika varm idag. Hoppas Hoppas hon mår bättre...

Inga kommentarer:

Powered By Blogger