torsdag 3 november 2011

Operation...

Ja, idag var det dax för ett besök på Öron-Näsa-Hals på CSK. Milo har ju gigantiska halsmandlar, för att citera läkaren; Vilka köttbullar! Så, min lille plutt ska opereras... Gör fruktansvärt ont i hjärtat. Men jag vet att han behöver det och att det kommer bli bra efteråt. Hujedamig, hur ska mamma fixa detta...

Imorgon blir det jobb, första gången på över en vecka. Känns skumt att det är fredag, för mig känns det liksom som måndag idag!

Nu blir det sängen...

2 kommentarer:

mamma sa...

Och mormors hjärta det blöder. vet hur jobbigt det är att få lämna dom i op.salen, man gråter så det är inte klokt, känns fruktansvärt, men vet ju att det går bra ändå.Är så glad att Min lilla Milo inte riktigt förstår, det gör ju ont när man vaknar upp... Mormor får muta med en present när han kommer hem..... Älskade Milo...

//U sa...

Har en kompis som fick ta bort mandlarna som "halvvuxen" och visst var det ont och ömt, men det bästa var att man fick äta massa glass.. Både svalkande, lite smärtstillande och gott..

Även om jag förstår att det är jobbigt som förälder att lämna kotten till "någon främmande". Men det är ju narkosens arbete, att se till att det sovs gott och mås gott under operationen. Det är deras specialist kompetens.

Se till att han tänker på nått mysigt när han somnar :)