söndag 27 november 2011

1:a Advent.

1:a advent och hela huset håller på att blåsa bort! Strömmen kommer och går och ljusen är tända i förebyggande syfte, ficklampor uppletade. Japp, vi har varit med förr i denna byn;).

Vi har haft en underbart fre-lör i Malmö tillsammans med Nina & Phong. Idol på Malmö arena var sanslöst bra, när Robin sjöng så rös jag ända från lilltån upp i hårbotten. Hela arenan, fullsatt med 10100 personen stod upp. Vilken upplevelse! Efter idol tog vi taxi till hotellet och satt och pratade till mitt i natten, ljuvlig att för en gångs skull kunna prata utan barn runt benen! Dagen efter väntade en grym frukostbuffé och sen väntade XXXluts och Ikea med massa shopping.

Vi kom hem med en hel massa bra grejor, bla. så hade Milos säng kommit så idag har det varit sängbygge hela dagen och när den väl var hopskruvad så passade den ju inte där vi hade tänkt ha den, så då blev det en omöblering med.

Advent 2011

Å den i köket:)


Ååå Hej!

Numera kommer vi inte göra nåt annat än att stå Lia-vakt vid rutschkanan... 
Försöker lära henne att åka på magen iaf...

FINA sängen! 

Skitkul;)

Väldigt nöjd grabb!

Lia har smakat glögg, hon tyckte det var skitgott...


Å Mormors tröja var sååå fin...


Igår köpte vi en potta till Lia, en som spelar när man kissar med en anka på. Lia älskar ankor just nu. Idag när vi stod på Milos rum och grejar så började den spela helt plötsligt, då hade Lia tagit av sig blöjan och satt sig och kissat! Jag skrek till av förvåning "HAR DU KISSAT?!" så stackaren blev nästan rädd och flög upp;). Sen nån timme senare gjorde hon likadant igen. Skitkul! Duktiga tjejen!

Måndag  imorgon. Undrar hur länge jag lyckas jobba då. Förra torsdagen kom jag till dagis, fick vända och åka hem. Förra måndagen kom jag till jobbet och hann vara där 20 minuter. Nu önskar jag av hela mitt hjärta att jag får jobba imorgon och att barnen får vara friska fram tills Milo ska opereras den 16 december... SNÄLLA! 

1 kommentar:

ankungar sa...

håller alla våra tummar och tår att ni klarar er nu <3