torsdag 16 december 2010

Tadamdam!

2 nätter i rad har Lia sovit som en klubbad säl! Första natten från 20-08 och inatt från 20-08.30! Kors i taket! Klockan var så mycket när vi vaknade i morse att  vi fick ju nästan stressa för att hinna vara med på dagis julfest klockan 10! (jo det tar så lång tid att mata, byta om, öppna paket, klä på kläder och framförallt klä på ytterkläder, på 2 barn...) Sen har det varit full rulle hela dagen, Annika, Alfred & Algot följde med hit efter julfesten och klockan 13 skulle vi vara hos Camilla & Wille för lek o fika. Var hemma igen vid halv fem och så var den dagen slut.

Började slå in lite julklappar igår och borde verkligen fortsätta ikväll, men åhhh, vad jag inte orkar det nu. Rikard fick ta över nattningen med Lia, det brukar gå snabbt men icke ikväll. Fattar mig inte på den ungen, hon sover knappt nånting på dagarna ju! Idag har hon sovit 30 minuter runt 11 och kanske 45 minuter vid 16. Ändå tycker hon att hon inte är trött och vill inte sova! TOOOOOOOOOK! Hon gallskriker just nu. Hon måste ju bara va trött!

Imorgon blir det fika hos Annika med trillingarna på förmiddagen med alla andra mammor i byn och på eftermiddagen ska jag försöka lämna Milo hos mormor & morfar så jag kan fixa sista klapparna. Sen är det äntligen helg! I helgen ska vi till badhuset och så ska en julgran införskaffas.

Inga kommentarer: