fredag 17 december 2010

Buzz & Woody...

Buzz & Woody är ju 2 figurer som stulit Milos hjärta på sista tiden. Han önskar sig innerligt dessa i julklapp, helst då dom där gigantiska som är snordyra. Jag blev glad när jag för några veckor sedan kom över en Buzz på EKO som var sänkt från 600 till 400 å som då var ganska stor, jag skulle ändå handla för 300 till honom från min farmor:). Idag var jag inne på B&R och då har dom banne mig sänkt dom gigantiska Buzz & Woody som innan kostade 1200 (!!!!!!!) spänn till 600. Å båda talade svenska, var större än den andra och kunde dessutom prata MED varandra. Jahapp. Kan man inte göra sånt i tid innan jul?! Jag köpte dom, å får åka tillbaka med den andra imorgon. En liten grabb kommer bli himlans lycklig på julafton!
Imorgon ska vi in och bada på badhuset tillsammans med en massa andra familjer från byn. Annika jobbar på badhuset och har varit så snäll o hyrt varmvattenbassängen i 2 timmar. Ska bli väldigt kul att bada tillsammans hela familjen, annars brukar det ju vara jag & Lia på tisdagar och Milo & Rikard på lördagar.

Nu ska vi hem till Mamma & Pappa och äta tacos, barnen är redan där så jag kunde handla julklappar ifred, det är något omöjligt med Milo, han har väääldigt stora öron o ögon nu;).

Trevlig helg alla vänner, tänk, nu är det bara en vecka kvar till julafton!

1 kommentar:

Septemberflikka sa...

N gillar också Buzz Lighter som han säger och blev till sig över badskum på Lindex och en ficklampa på Byggole. Vi får se vad som hamnar i tomtesäcken ;-)

kram