onsdag 22 december 2010

-24,5 grader.

Det är helt sjukt! Klockan är halv åtta på morgonen och det är -24,5 grader ute. I SKÅNE. Vad händer liksom?! Tack och lov så måste inte vi gå ut idag. Idag kommer mina fina flickor och fikar, det ska bli himlas mysigt.
Sen är det faktiskt jul på rikitgt! Imorgon är det lillejul och då kommer Farmor & Farfar och Milos morbröder med tjejer och hit och firar jul, jag tror minsann det kommer en liten tomte med. Milo börjar bli riktigt spänd på tomten nu. I år ska vi se till så han äter lite på julafton. Förra året var han så spänd, så han kunde bara inte äta på hela dagen. Sen på kvällen, vid 21-22 så började han äta ischocklad. Behöver jag säga att han vaknade och spydde halv tre på natten? I år vet vi bättre; Ingen mat - Ingen Tomte. Eller nåt;)

Milo & Tomten julen 2007. Lika gammal där som Lia är nu:)

Milo & Tomten julen  2008. Sööötnöööt!


1 kommentar:

Vikkan sa...

Brrr, det var kallt. I Romelanda vid samma tid var det mer behagliga -3 grader. Det har fallit säkert 10 cm snö under natten.

Äntligen en riktigt vit jul precis som för säg en 18-20 år sedan. :)

Förstår att Milo inte kunde äta pga spänningen. Elias och Johanna har snackat om Tomten sen förra julen och ser fram emot att träffa honom igen.

God jul!
Kram Vikkan