söndag 12 december 2010

3:e Advent...

Huu vad tiden går! Nu rusar den fram mot jul! Vi har redan bestämt att vi har tagit jullov, det blir inget mer dagis i år. Det går tydligen maginfluensa där, många sjuka och vi vill I N T E ha det. Framförallt inte i jul och framförallt inte Lia... Milo skulle gått nästa vecka med, nu får han vara hemma. Vi går dit imorgon och tittar på Lucian, det skulle ändå vara ute, så får han se det. Dom ska ha julfest på torsdag och det skulle med vara ute så det kan han oxå vara med på. Velade fram och tillbaka, men det känns helt klart bäst så här. När man kan vara hemma så är det ju så jädrans onödigt att dra på sig en sån smitta! Jag tycker det ska bli skönt att ha Milo hemma så länge, slippa stressa och ta det lugnt om man vill. Vi är öppna för fika & lek om nån känner sig manad!

Idag skulle vi gått ut till julmarknaden i byn, vi kom knappt halvvägs så ville Milo åka pulka och det var så förbannat kallt, så jag & Lia gick hem igen. 2 minus och det blåste som tusan, fy farao, det gjorde ont i kinderna!
Lia går och går och går med sin gåvagn. Det är sååå roligt! Busunge utan dess like! Idag blir hon 10 månader och jag förstår verkligen vart tiden har tagit vägen. Ibland glömmer jag fortfarande att jag har 2 barn;). Lilla Lia, snart ingen bebis längre. Mamma får ångest!

Lias julakläder. Himmel, vilken bakelse hon kommer bli!
Men en sööt & fin sådan:)

Nu sitter vi här, allihopa, i soffan och tittar på Astrid Lindgrens Jul istället. Mycket bättre! Mys!

2 kommentarer:

Annika sa...

Åh, vi kan komma och fika mycket! Och följa med på pulkaturer om det blir bättre temperaturer än dagens! Kram

miranda sa...

den där julmarknaden var inget att hänga i granen om man säger så, så du missade inget!

lia kommer bli så fin i den där söta klänningen :)

vi kommer gärna på fika i mellandagarna som vi sa :) om vi inte åkt på magsjuka, då alva är på dagis...! kram