torsdag 23 februari 2012

Torsdagkväll och äntligen känns det som att det håller på att vända. Hostan och förkylningen sitter i men förhoppningsvis återkommer inte febern mer. Mitt försvann inte förrän i  eftermiddags, jäkla envist mög! Nu får det vara nog med sjukdommar i den här familjen för ett bra tag framöver, nu pallar jag faktiskt inte mer.

Milos födelsedag igår kunde ju varit roligare. 2 sjuka föräldrar och en sjuk, gnällig lillasyster. Tur han var så himla nöjd med att leka med sina saker som han fick, hörde knappt honom på hela dagen. Då orkade ändå ingen av oss bygga ihop hans riddarborg. Vi låg i varsin ände soffan och var halvdöda, mutade Lia med Pippi på TVn. Stackars Milo! Men han klagade inte, som vanligt. Vi hade ju redan tagit ledigt för att göra nåt roligt allihopa på hans födesedag, men så blev det ju inte. Fast när jag frågade Milo förra veckan vad han ville göra på sin dag så svarade han; Vara hemma och leka med mina leksaker såklart! så ja, han fick ju faktiskt som han ville:)

Idag lämnade vi Lia hos mormor och tog oss upp till fotbollsträningen, med en förväntansfull Milo som längtat efter detta, bara för att då få veta att det var inställt för att det var sportlov. Hallå. VARFÖR ställer man in fotboll för 5åringar för att det är skollov? Milo blev jättejätteledsen. Han var ju sjuk förra veckan så han hade ju verkligen längtat. Trist!

Den fiina playmobil-riddarborgen! 


Världens coolaste fotbollströja som han så stolt tog på sig innan ikväll, tack snälla Lotta för den, han älskar den! 

Lia fick en så söt trehjuling av Farmor och Farfar i söndags, men sen har hon ju varit så dålig så hon hade nog glömt att hon fått den. När hon såg den igår så blev hon jätteglad och trodde knappt att det var hennes:)

Paketöppning på morgonen, så himla glad han blev över denna båten från Cars2, han har pratat lääänge om den.
Gäller ju att kolla instruktionerna nooga;) 


Imorgon måste vi verkligen handla, hela kylen ekar efter senaste veckans sjukdommar. Har även 2 leksaker som vi fått dubbelt av som ska bytas. 
På lördag ska vi se Melodifestivalen live i Malmö, det ser vi verkligen fram emot!

Inga kommentarer:

Powered By Blogger