fredag 24 februari 2012

Imponerade:)

Idag imponerade Lia stort på oss! Vi satte på henne blöjan när vi åkte till stan, för det vågar vi inte chansa på där, hinna leta upp en toalett liksom när hon säger till, hade aldrig gått. Vi var iväg från 10.30-14 och när vi kommer innanför dörren här hemma säger hon; Baaaajs! Vi går till pottan och hon kissar och ingenting hade kommit i blöjan i stan! Så duktig, hon har verkligen greppat det nu:) Om hon nu bara kunde lära sig säga "kissa" istället för bajs;)



Idag har vi då varit i stan, BR & Vincent blev förärade med ett besök. Fin shopping, as always. Barnen hade lite presenter som dom fick dubbelt som skulle bytas på BR annars går jag helst inte in i den affären... Trång, varm och plottrig. Sen fick åka till Maxi för lite välbehövd matpåfyllning. Nu väntar tacos och soffhäng!

Hör & Häpna, RIKARD shoppade på vincent idag! Han tyckte Lia skulle ha en hiiist-klänning. 2 presenter till den nyfödda kusinen inhandlades oxå, men dom kan ju såklart inte vara med på bilden:) 
Den underbara kjolen kommer från Molo oxå såklart och är köpt på Luckylittleme.se 

Fick ett annat underbart paket i brevlådan idag från bästa bästa Sara som syr som en gud! Kolla bara vilka underbara sommarklänningar! Så himla fina, håller superbra i tvätt och är så ljuvliga på. Mössorna har hon oxå sytt och lika fina är dom, fantastiskt sköna oxå kan jag berätta då jag själv har 2 egna. (tröjan är en uv-tröja från Molo). 
Vill ni handla kläder av Sara så är hon lättast att kontakta på Facebook i hennes egen Lilla Ego-grupp:
Å har ni inte Facebook än så är väl dessa kläder världens bästa anledning att skaffa det;). 

Inga kommentarer:

Powered By Blogger