måndag 26 januari 2009

Måndag igen.

Så snabbt var den helgen över. Hur kan en helg gå så fort och en vecka så sakta? Dagarna går väl hyftsat fort, men att komma upp på morgonen. Aj aj vad segt det är! Måste lägga mig i tid ikväll. Slutade 14,30 men ska in på personalmöte mellan 18.30-19.30. Så jäkla segt. Men men, sen är det gjort.
Helgen var toppen! I fredagskväll var Roger här och käkade och visade Milo att man kunde göra koja med kuddarna i soffan. Superbra, verkligen ;) Ungen lär ju sig så fort nu så man blir rädd ibland! I lördagskväll var vi hemma hos Annika & Anders i Gringelstad (ja, det är lustigt att en by med 10 invånare heter STAD...) och käkade mat och hade trevligt. Milo & Alfred lekte sååå fint ihop hela kvällen och hade superroligt tillsammans. Milo var riktigt imponerad av Alfreds rum, där fanns ju massa med Cars saker. Stickers, påslakan och leksaksbilar. Så allt med Cars kan vi ju skriva upp på hans önskelista inför 2års dagen som närmar sig med stormsteg. Hur kunde han bli 2 år?? När hände det liksom?! Han föddes ju typ... Igår?



Milo & Alfred. Milo blev helt kär i den lilla bilen som är 30 år gammal ;)

Bus-Milo hoppar i sängen i dom coolaste Hängselbyxorna ever! Från Molo ofcåårse.

Nähe. Dax att fixa mat och sen åka iväg igen. Milo ligger i soffan och tittar på Biiar, trött som tusan idag... Men det får man vara på måndagar.

Se Ya!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va fin den blev nu, bloggen! Fina bilder längst upp! Kram från Lotta som ska till farbror doktorn med handen imorgon ;)

miranda sa...

superfina hängslebyssor :)

Sofi sa...

Vilka härliga hängslebyxor!! Dom börja i stl92 om jag minns rätt?

Hur menar du med länk? Att det är namnet som står? Det finns en liten länkknapp som man kan trycka på och skriva in adressen. Först markerar du det namn t ex som skall länkas. Förstod du min flummiga förklaring? :)

Ha en fin dag!

Powered By Blogger