söndag 21 december 2008

21 december!

Oj vad fort dagarna går och vad mycket det är att pyssla med hela tiden. Idag har vi köpt och slagit in dom sista klapparna. Phuuu vad många paket det var, många stora grejor. Tror vi använt 7 rullar inslagspapper, det måste vara rekord!
Helgen har verkligen susat fram.
I fredags var Anna & Christian här och det var jättetrevligt att ses igen! Har inte träffat dom sedan deras bröllop i augusti. Snälla som dom är så hade dom köpt en julklapp till Milo som han såklart slängde sig över. Det var en truck som gick att styra med fjärrkontroll. Milo såg bara trucken (eller ja, traktor för Milo då...) under hela kvällen, han hade inte ens tid att äta. Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

I lördags var vi i stan först för att handla klappar och besöka systemet. Köpte lite julcider, himla goda att ha hemma o mummsa på på kvällarna ;). Vi lunchade med Mollan & kulan på Trendie och var inte hemma förrän vid halv tre. På kvällen bakade vi pepparkakor, kollade vi på film o tog det lugnt, väääldigt skönt!

Idag fick Milo vara hos mormor o morfar när vi körde till Maxi o handlade allt inför julafton och julgran. I eftermiddags var min farmor här och Milo fick sin julklapp av henne. TRAKTOR med stora ord! Oj vad glad han blev! Ikväll har vi klätt granen, pyntat med lite tomtar och jag har bakat julgodis. Nu är vi tröööööttta... Inte Milo dock verkar det som....







2 kommentarer:

miranda sa...

vilken tunn å fin pepparkaka milo lyckades göra på bilden hi hi! vi kommer på nyår. var hade ni tänkt beställa ifrån då? julkramar

Anonym sa...

Fina bilder. Milo blir ju större för varje dag som går. Jag kan tänka mig att Moa uppskattade att sitta på flaket på "krakran"...=)

Powered By Blogger