fredag 16 september 2011

Höstens första VAB.

Höstens första VAB dag idag. Ja, jag räknar med att det blir ett par till... Står redan lappar på dagis om magsjuka som går, huuu. Så illa var det dock inte idag, tack och lov.

Milo har varit förkyld och hostig hela veckan, men inatt hostade han konstant. I morse kändes han varm, tog tempen och den låg på 37. Han sa själv att han ville till dagis, att han orkade. Okej, jag gick och gjorde mig iordning. När jag kom tillbaka satt han i soffan och var rosig om kinderna och ännu varmare och nu hade tempen åkt upp på 38 grader, på bara 10 minuter. Så det var bara att stanna hemma. Milo har suttit i soffan större delen av dagen, Lia har varit sjööövild och försökt få igång honom utan att lyckas. Hon fattade ju inte alls varför bus-storebror inte orkade. Å inte gav hon sig heller. BUS unge!

Att den tösen orkar är helt sanslöst... Igår var hon på dagis från 7-15, sov i 40 minuter och var glad och pigg fram tills vi la henne 19,30. Idag vaknade hon halv sju, sov i 35 minuter, var vaken till 21 och gick dessutom hela vägen hem från mormor o morfar ikväll även om hon var dödstrött, icke att hon skulle sitta i vagnen. Hoppas hon sover längre än till halv sju imorgon...

Okej, ännu en klänning har landat. Å det måste vara den absolut finaste nånsin! 

En riktig Lia klänning, från Liandlo. Så fina detaljer, så fin färg och ändå så enkel.

Så fint broderi på ryggen med...

Busfia!

Ja vi var tvungna o testa disco klänningen med ju:)

Lia fick en docka av Mormor när hon hade varit på Mallorca. Den skriker när man tar upp nappen och säger Mamma, Pappa. Stoppar man in nappen slutar den. Lia har gått från tokrädd till tokälskar...

Hon är så stolt när hon får den att sluta gråta;)

Går och vaggar den och säger "schyyy". Så sött! Sen kommer hon med den till mig och vill att jag ska trösta den. Idag drog hon ut nappen på den, sen höll hon sitt pekfinger för dockans mun och sa "Tyst!". Hon är så sööt när hon håller på med den;) 

Lilla Milo ville inte alls vara med på bild idag, han har mest legat i soffan och myst...

Fredag är det idag med ja. Skönt! När Milo la sig hade han nästan 39 i temp så vi lär väl ha en lugn innedag imorgon skulle jag tro, hans sim får vänta till nästa vecka. Lilla plutten.

1 kommentar:

ankungar sa...

hua magsjuka redan? blää
Hoppas Milo kryar på sig snabbt och att ni andra klarar er :)