söndag 14 november 2010

Söndagkväll.

Söndag kväll och Mona Sahlin har tydligen avgått. Det var nog det bästa som kunde hända för det partiet.

Helgen har gått fort, som vanligt. Man ska inte göra något speciellt, men ändå blir det fullt upp. Den största delen av helgen har gått åt till att bygga ihop vår hylla vi köpte förra helgen och fylla den, såklart. Det blev så himlans fint och massa med förvaring vilket är precis vad vi behöver!
I lördags simmade ju Milo som vanligt, jag & Lia passade på att fixa Fars Dag present under tiden. Efteråt körde vi hem och på kvällen var Mollan & Jocke här och fikade på en misslyckad paj (Chokladpaj, testa inte). Det blev ganska sent, eller, inte så sent egentligen, men har man barn som vakar vid halv sju-sju så ja, då är midnatt sent... Hon var långt över ett innan vi somnade och sju i morse var jag mer död än levande. Därför tog Rikard med barnen ut i eftermiddags så jag fick sova lite. Underbart skönt! I eftermiddag har vi varit hos mina föräldrar och firat lite Fars Dag med bror och hans tjej. Alltid kul att ses, det blir alldeles för sällan...

Imorgon är det måndag och det innebär babysång på förmiddagen när Milo är på dagis, det är så himla mysigt. Lia älskar verkligen när man sjunger och grejar, tyvärr är det alltid då hon är som tröttast, men det brukar gå. På eftermiddagen är det Kyrkans Barntimmar för Milo, sist ville han inte dit, vi får väl se vad han säger imorgon, han får välja själv. På tisdag ska Rikard vara ledig och vi ska ha BARNVAKT hela dagen och åka till Ullared och förhoppningsvis, handla alla julklappar:).

Ahhh det blev sååå snyyggt!



Denna lilla skruttan blir bara vildare och vildare. Det enda som gäller nu är att gå. Gå Gå Gå. Man ska gå med henne, hålla i händerna, hon går lite med gåvagnen, hon går längs borden och soffan. I fredagskväll när jag tittade på henne stod hon vid gåvagnen och skulle gå till mig, helt plötsligt stod hon själv och tog ett litet steg innan hon nådde mig! HIMMEL, nu får hon lugna sig.... Vart tog bebisen vägen?

*kärlek*

2 kommentarer:

Septemberflikka sa...

Vad fint ni får det! Och kul med Gekås på tisdag. VI shoppade i princip alla julklappar där förra året men nu blir det inget Gekås i år för vår del. Får bli webbshopping istället. Är inte sugen på att trängas med massa människor på stan med barnvagnen.

Ha det så bra och kram på er!

miranda sa...

vad fint det blev med belysningen :)

Powered By Blogger