söndag 21 november 2010

LiaFias partytricks!

Lia har en hel massa grejor för sig just nu. Hon är så rolig, den ungen! Hon klappar händer, skakar på huvudet, pekar på lampan, lägger huvudet på sné och liksom flörtar, har tungan ute konstant och vinka kan hon med. Ibland blandar hon ihop allt totalt så hon pekar på lampan och skakar huvudet samtidigt, eller lägger huvudet på sne och pekar på lampan. Eller vinkar på lampan. Sötfia!
Hon blev 9 månader förra fredagen och jag tycker hon börjar förstå en hel del man säger till henne. Frågar man var lampan är, pekar hon på den. Frågar man om hon vill ha mer mat och hon inte vill, så skakar hon på huvudet och kniper ihop munnen. Säger man: Kan du kela? Så lägga hon huvudet på sné och flinar. När hon kryper med full fart mot stora krukan med palmen i och vi säger NEEEJ, så asgarvar hon och kryper ännu snabbare! Hon har verkligen glimten i ögat, när hon vill och är på gott humör.

Alltid tungan ute!

"Var är lampan?"

Tittar på lampan (missade när hon pekade)

KnasFia!

"Kan du kela?"

4 kommentarer:

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare sa...

Vilka härlig bilder på en småtokig tjej..tänk vad tiden går fort..9 månader?
Kram

DIana sa...

vilken goding! kramis

Jessica - Mamma till Milo sa...

Magu; Jag håller med. NIO månader? Det innebär liksom.. Nästan ETT år... *hujedamig!*

Diana: Jaa visst är hon! ;)

mamma sa...

Vilken liten söt Lia Frida, har glimten i ögat precis som gammelmormor !!!! Detta är sann glädje att se... Gulleplutt....Kram mormor..