fredag 5 november 2010

Fredagsmys!Äntligen kom vårt efterlängtade mail! På onsdag bär det av mot Köpenhamn med alla underbara pölsekärringar! Måste skriva liten lista, framförallt på vad vi har i växa lådan, annars lär jag komma hem med dubbletter... Denna gången ska jag dessutom komma ihåg listan, jag har glömt den varje gång! Lagom surt när man är där... Ska handla åt två andra som inte kan åka och då är det verkligen bra med en lista! Det är ganska svårt att handla åt andra, men det får bli som det blir, det brukar bli bra i slutändan. Ohhh vad jag längtar till onsdag! Rikard ska vara hemma och har tagit ledigt, får vi se hur.envisa lilla Lia hanterar detta, en hel dag utan mamma... Lilla Busan! Hon sover nu, Milo skulle vara uppe och titta på idol men han sover strax här i soffan. Mysfredag!

Jessica - Posted via Blogaway

2 kommentarer:

Septemberflikka sa...

Jag har oftast ingen lista med till mig själv utan bara till de andra jag har handlat åt. Jag kommer inte ha massa specifika önskemål om print utan mest bara vilken sorts plagg i vilken storlek. Det blir bra vad det än blir. Det brukar vara lättare att handla åt såna som har barn i samma ålder och av samma kön. Då tar man typ 2 av varje :-D

Önskar verkligen att jag kunde åka men det får bli i vår i stället. Då hoppas jag att vi ses!

kram

Jessica - Mamma till Milo sa...

Det gör vi absolut! Jag missade i våras, men det var sista gången hoppas jag ;). Nu är man ju så överladdad så det är sjukt!
Ja det blir säkert bra... Brukar oxå mest ha listor på vad jag ska ha till andra, till en själv är det inte så stor mening. Men nu är där en del i Lias växalåda från vårens så jag tänkte skriva vad jag har hemma och i vilken storlek, annars blir det nog dubbelt ;)