fredag 19 november 2010

Det blev bättre!

Igår tänkte jag blogga om min hemska, jobba, dryga dag. Dock var så sörens trött så jag orkade inte, helt enkelt. "Det blir bättre imorgon" fick räcka helt enkelt, för det var det enda jag orkar tänka dom sista timmarna. I morse när jag sen knäppte på datan och läste Anna-Marias blogg som vanligt, så var jag glad för det. Jag blev så ledsen när jag läste henne inlägg: Tänk Om... (klicka för att komma till bloggen) Snart är det ett halvår sedan Lova lämnade jorden och snart skulle hon fyllt 7 år. Ofattbart.
Det är lätt att glömma sånt, sådana dagar när allt känns tråkigt, jobbigt och man är så trött så trött. Lia hade världens gnälldag igår och jag var heeelt slut i huvudet och själen och av allt gnäll så jag bara ville gråta. Men vad gör en gnälldag egentligen? Våra barn är ju det bästa som finns! Ljuvliga, Underbara, Gnälliga, Sura, Glada, Arga, Charmiga eller Trotsiga. Dom är ändå det bästa.2 kommentarer:

anna-en ängel i himlen, en på jorden sa...

det är helt OK.

mamma sa...

Så sant sagt min kloka lilla tös. Visst är det jobbigt ibland när inget hjälper, barnen gnäller hela tiden.... Men vad gör det, om man tänker efter....dom finns ju här och nu. Det är glädje det...Kram Mamma