tisdag 12 oktober 2010

Trött. Trött. TRÖTT.

Jag är så trött idag! Vet inte hur jag ska hålla mig vaken faktiskt. Natten har varit katastrof. Lia brukar sova bra, men den jävla envisa förkylningen är tillbaka med buller och bång. Så här såg min natt ut:
20,00 - Lia hade somnat och burits in i sin säng.
20.10-22 - Gnäll, skrik och snor från Lia. Fick komma upp igen och sova hos mig i soffan.
22.30, gick och la mig, somnade 22.50 ca.
00 - Skriker igen. Somnade väl om strax innan 01.
02 - Skrik igen. Vill ha napp, kan inte andas med napp.
03 - gav upp och gick upp. Skulle ge näsdroppar, men fick tji, för det hade vi visst inte. Satt i soffan med Lia till 03,30. Ca 04 somnade jag igen efter att ha buffat henne i rumpan x-antal gånger till.
05 - skrek igen. Buffa rumpan.
Vaknade av klockan klockan sju. Så trött. Givetvis sov båda barnen.Väcka dom, lämna Milo på dagis och iväg och babysimma med Lia. Hur en unge kan vara så pigg och glad trots att hon hållt låda hela natten begriper jag inte.
Nu är klockan snart 14 och hon somnade hos mig en stund i soffan, trodde jag med skulle kunna vila lite, men nej då, då vaknade hon igen.

Jag älskar mina barn över allt annat, men idag hade jag inte haft ngt emot att ha barnvakt i en timme eller två och få sova lite. Fast det lär inte hända idag heller så det är väl bara att börja hinka kaffe och försöka få upp ögonen.

SUCK.

2 kommentarer:

Annika sa...

De små grannarna betedde sig precis lika illa, dock utan förkylning... hm undrar vad jag ska skylla på för att få sova lite ;-) Kram Annika

mamma sa...

Så synd att jag jobbade, annars hade jag gärna haft mina små några timmar det vet du väl!!!! Men det kommer nog flera sådana dagar, du kan väl be barnen passa på när mormor är ledig...... kram