måndag 11 oktober 2010

Helgen som gått.

Pust, vilken helg vi haft! Full rulle, kan man väl lugnt säga.
Det började i fredags med att vi som vanligt skulle ha en skön morgonfika/lekdejt på Barbacka. Tji fick vi, barbacka var stängt. Vi fick hitta på nåt annat då båda stora barnen gärna ville leka på barbacka. Andys lekland blev det istället och fullt ös i 4 timmar! PJU! På kvällen sen var min moster med familj här, vi käkade pizza och fikade och hade mysigt.
Lördagen kom som vanligt efter fredagen och som vanligt är det Milos sim på lördagsförmiddagen. Jag & Lia var med och tittade på, så duktig han är vår storebror! Lia ville i vattnet heela tiden... Efter simmet blev det lunch på Max och en sväng i djuraffären och handlning. Hem och fixa, på kvällen hade vi besök av familjen Nedemo och familjen Orrgren/Anterwing. Väldigt trevligt! Det är verkligen fullt ös med 6 barn, vänta bara till nästa år när alla dom 3 små knattarna oxå kan springa runt.. PUST! Man kan inte bli annat än glad av alla dessa fina ungar:)
Igår söndag var faktiskt jag & Milo på bio själva. Åh så mysigt det var! Vi såg Toy Story 3 i 3D och det gick superbra, Milo tyckte verkligen den var bra!
På kvällen var mina föräldrar här och drack kaffe och sen stupade vi i säng...

Idag inledde vi veckan med babysång när Milo var på dagis. En av dom mysigaste stunderna på hela veckan. Församlingshemmet är fullt med glada bebisar med trevliga, kaffesugna föräldrar:).

Full rulle som sagt!

Inga kommentarer:

Powered By Blogger