fredag 22 oktober 2010

Shoppingdag igår!

Igår bar det av till Malmö för att gå på utförsäljning. Oh my, så kul det var! One Two Ten, återföräljare för olika märken i Sverige hade utförsäljning. Det var billigt, billigare än salg i Köpenhamn! Men mkt svårare att hitta just det man ville ha. Vi kom hem med en hel del iaf;). Milo fick en jacka som han blev jätteglad för, han är så söt. Han blir ju verkligen glad när han får kläder!

Det var en lååång dag och igårkväll var jag såå trött. Milo var hos farmor hela dagen igår och han har ju så himla roligt där. Han måste dock somnat i bilen hem för han höll sig ändå uppe till nästan nio! Lia var med och var jättesnäll hela dagen, hon hade ett utbrott i bilen ner bara;).

Idag blir det fika på Barbaka och Milo ska va hos mormor och morfar. Är inte van vid att lämna bort honom 2 dagar i rad, han är aldig borta annars, men han vill så gärna. Sötfisen.

 Nu kryper Lia riktigt och överallt!
Snyggingen i sin jacka! Han började gråta när jag skulle hänga in den i garderoben, för han skulle ju ha den imorgon, så han pinnade ut och hängde upp den i hallen. Ordning och Reda!

1 kommentar:

mamma sa...

Så fin han blev lilla Milo ... Kan bli problem när han kommer upp i tonåren och bara vill ha märkeskläder, han är ju väldigt intresserad av fina kläder.... fina Milo.. kram mormor...

Powered By Blogger