onsdag 6 oktober 2010

Nya husdjur, Nya kunskaper, Nya möbler...Vi är väääldigt nöjda med vårt nya matbord! Äntligen har vi nånstans att sitta när vi har folk här!

Favoritstället över allt annat - Köraren, som Milo säger;)

SötFia!


Milo fick en älskad helikopter av mormor och morfar när dom kom hem från Mallis...

Alla flickor bör ha en kappa!
*finaste ever*

Hmm. Varför? Så här har hon stått halva dan idag!Jaha.. Igår testade hon första gången. Det är ju dumt att bara göra saker en gång och sen låta det vara, så ikväll kom hon på det igen... Har sagt att Milo resta sig tidigt och att jag hoppas att inte Lia ska göra det. Milo var 7 månader och 3 veckor. Lia är 7 månader och 3 veckor. Jahopp!

Hmm vad kan man säga? Denna grabben längtar efter ett husdjur kan man väl lugnt säga! Han har 3 sniglar i en burk som han asar runt på. Å leker med... Ser lite sorgligt ut när han sitter där och leker med sin snigel med Lias leksak. Ja, vi har en hund, men hon är trots allt nästan 12 år gammal och sover mest. Eller skäller. Eller tigger mat. Leka står inte högt på hennes lista! Inatt kom han in i vår säng, med sin burk med sniglar. Vad är det, sa jag. "Bara sniglarna mamma, dom vill bara sova här med oss!"
Öhh nej tack...

5 kommentarer:

Jessica - Mamma till Milo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sofi sa...

Hahaha sötkillen! Jag förstår inte, ville du inte sova med sniglar? ;D

Mollan sa...

ASG!!!!!
GulleMilo =) vill du inte ha sniglar i sängen Jecca.. tur det inte är spindlar kanske..hihihi
Snygga möbler!!!
kram kram

Fia sa...

Jätte fin matgrupp!

mamma sa...

Så bra husdjur han har Milo, var glad för det. Han kan vara själva hemma när det är semester osv.Tänk er för innan ni skaffar något annat djur. Jag vet någon som hade en kanin när hon var liten. Kaninen åt på precis allt.,, sladdar, mattor kontakter och gjorde korsslutning i all el i hela huset här hemma........ hihihi. kram