torsdag 14 oktober 2010

Gnälldag...

Usch, vilken gnällfis jag haft här hemma idag. Hon har verkligen gnällt konstant idag. Inte många sekunder hon varit nöjd. Å givetvis hade jag bestämt mig för att storstäda idag. Nåja, här blev städat ändå, hon har fått gnälla lite men mest hängt med på armen. Nu är här så städat och fint, luktar rent och fräscht och sängkläderna är rentvättade och har dessutom torkat UTE, läängtar efter att krypa ner mellan dom!

Imorgon ska vi till Barbacka med mammorna från byn och sen är det dax för BOEL test på bvc:). Ska bli spännande att se om hon växt ngt, enligt vår våg här hemma väger hon fortfarande 8 kg, men den är inte så pålitlig. Lite måste hon ju gått upp.

Idag har hon rest sig mot det mesta här hemma, gåvagnen, diskmaskinen och Moas säng (babysittern). Å i spjälsängen i morse. Ja, nu går det undan... Snart ingen bebis längre.

Så här hittade jag Milo sovandes en eftermiddag nu i veckan...  
Hans älskade tröska..

Flinar upp sig när kameran kommer fram ja:)

Måste visa dom söta barnen, Tripp, trapp och trull. Hittade dom såhär i lördags. Det är Milo, Anton och Molly. Sötnosarna! (hoppas ni inte har ngt emot att jag lägger in bilden här!)

Milo ville så gärna mata kossan, men den var inte så intresserad;)

Imorse när hon gnällde och drog i mig så sa Milo: Mamma, hon vill nog krypa in i magen igen. HAHA! Ja, det kan man banne mig tro! Goa Milo! Är så stolt över honom, äntligen har han börjat bajsa på toaletten. Han har ju varit av med blöjan i ett år nu, på natten med sen i våras, men bajsa har han bara velat göra i blöjan och det har varit såå drygt. Men nu verkar det som det släppt så i helgen lär det bli ett besök på BR!

2 kommentarer:

Septemberflikka sa...

Usch såna där gnälldagar är inte kul. Hade det likadant igår och kände att jag är nära ett psykpryt. Måste få några timmar utan något barn innan jag får spel.

Vad duktig Milo är! Jag hoppas att Noel också kan skippa blöjan snart. Det gick rätt bra i somras men nu är vi tillbaka på blöjstadiet igen. Orkar inte tjata.

Ha en bra fredag med BVC-besök och sånt.

kram

Fia sa...

Vad söta de är! Tack för senast!
kram