måndag 17 maj 2010

Måndag igen.





Fy vad tråkigt det är med måndag, framförallt efter en lång helg. Å när man ska va själv igen. Det är så jäkla tråkigt. Jag längtar till semester, sol och värme. Vart har våren tagit vägen? Det känns ju bara som höst!

Helgen har varit toppen! I torsdags fick vi ett ryck och åkte till Skånes Djurpark - en höjdare. Milo busade hela dagen och Lia sov hela dagen. Alla var helt slut på kvällen, ja tom. Lia, friska luften tar hårt!

I morse skulle vi kört in och handlat men se det blev inget av med det för bilen startade inte. Väldigt trevligt en måndags morgon. GAAH! Å jag skulle verkligen behöva handla! Måste framförallt ha ersättning till Lia. Ja bättre måndagar har jag haft...

Sötisen är nu 3 månader!


Milo höll föredrag för Lia häromdagen: "Detta e traktorn, detta e tröskan, denna gör si och denna gör så... blablabla.." När hon började bli otålig sa han: LYSSNAR DU LILLASYSTER???
Å jag bröt ihop av skratt...:)

Bäst på Skånes Djurpark var nog grävmaskinerna tyckte Milo:)


Lillan uppe, hon var bara vaken denna lilla stunden på hela dagen. Hon tyckte nog det var väldigt spännande att komma upp och se mer än vagnen.


Milo & bästisen Alfred. Dom drog kärran, barnarbete kallas det;)


Eltraktorer!!

Ilband blir man lite trött i benen även om man är "stor kille"...


Tarzanbanan är oxå en klar höjdare!


Kan man inte rida på dom riktiga älgarna får man väl ta dom andra...

Absolut sötast i Djurparken! Älgkalvar, max en vecka gamla, dom kunde knappt stå på benen.
 

Inga kommentarer:

Powered By Blogger