söndag 1 mars 2015

Söndagkväll!

Så är ännu en helg slut... Något lugnare helg än förra, allt känns lite bättre och Ellis är för tillfället frisk. Det underlättar livet en hel del. 

Helgen har bestått av besök i stan, ridning, parkour, melodifestivalmys, barnkalas och faktiskt lite lugn o ro. Ja inte lugn o ro som lugn o ro utan barn utan lugn o ro som i så lugnt det nu kan bli med tre kids hemma;). 

Igår fick Milo vara med på parkouren för dom stora barnen (9-12år) och det gick jättebra, han tyckte det var mycket roligare. Det var mer parkour och mindre lek och han hängde med bra fast att vissa såg ut att vara dubbelt så gamla som honom! Dom hoppade över plintar på en hel radda olika sätt som jag inte klarat av om jag så fått betalt för det!!

Jag menar... Kolla bara! Högsta plinten valde han med, galna unge. 

Lia har testat snurret i hästa-klänningen...


Å så har dom testat sina inlines som dom fick när dom fyllde år. Alltså när Lia först kom ut på sina undrade jag hur fasen vi tänkt när vi köpt inlines åt henne, hon var som Bambi fast hundra gånger värre! Trodde aldrig det skulle gå. Men när vi väl släppte henne sen så hittade hon balansen snabbt och åkte faktiskt helt själv. Först utanför mamma o pappa och sen hela vägen hem! Riktigt bra gjort. Milo var med jätteduktig men han trodde jag ju skulle fixa det. Detta var i fredags och dom har tjatat om att åka sen resten av helgen men tiden fanns inte i lördags och i eftermiddags när vi hade haft tid både regnade det o snöade och blåste så det blev inte mer. Lär nog bli massa mer till våren har jag en känsla av! 

Igårkväll somnade Ellis precis innan mellon drog igång och sen hade vi mys med bara dom stora, det var helt underbart! Tänk så lugnt man hade haft det nu om det inte blivit en Hoppsan;). 

Men det var väl tur att det blev en Hoppsan - han är ju Amazing detta lilla troll!! 


Måndag imorgon. Det vankas babyrytmik och lek på eftermiddagen. Egentligen ska Lia på dans men hon får hoppa över det imorgon för R hinner inte hem. Trist men ibland går det inte ihop!

















1 kommentar:

mormor sa...

Underbara ungar som växer så fort.. inlines var lite skrämmande först för oss som tittade. Men oj vad de lär sej fort. hur duktiga som helst.... Älskar dessa underbara barn... kram mormor

Powered By Blogger