tisdag 21 januari 2014

Det går bra nu.... NOT.

Ja förra veckan började ju sådär. Natten till måndagen kom Milo in till oss och var ledsen. Milo kommer ALDRIG in till oss, han sover i sitt rum och stör oss aldrig även om han vaknar. Han sa att katten hade rivit honom och att han hade ont på öronsnibben. Konstigt tänkte jag, det var så inte likt honom. Rikard la sig i Lias säng och Milo i Rikards säng, men Milo kunde inte somna om. På morgonen var det dax för skola och Milo var ju dödstrött och sa att han hade lite ont i sitt öra. Visste inte om jag skulle tro honom eller inte, han har aldrig haft ont i öronen. Han fick vara hemma och mycket riktigt, framåt förmiddagen kom febern. Hög feber och ont i öronen. Riktigt ont hade han men man får ju inte penicillin nuförtiden om det inte är i båda öronen eller har spruckit. På onsdagen hade han ont i båda öronen och jag tjatade till mig en tid på vårdcentralen. Öroninflammation i båda öronen och jätteröd i halsen blev dommen. Han fick penicillin. Först på fredagen var han bättre och feberfri. Det var en lååång vecka!

Helgen var det simskola för båda barnen och på lördagen åkte vi till yngsjö. Milo ville så gärna åka pulka i dom stora backarna. Barnen är glada för att det kommit snö men det är snorkallt då det blåser som tusan ute hela tiden. Minusgrader och sån blåst, det är inte skönt! Ute är det rena isgatan och det är inte alls kul att gå med vagnen och barnen när man vet att bilarna inte har en chans att stanna!

Just nu är det My Little Pony feber här hemma... 

Vi har sagt HejDå till Mormor och Morfar som åkte till Mexico i torsdags. Vaddå skönt, precis innan all snö och is-kyla kom! Inte alls avis...

Detta lilla troll...


Blir 3 månader idag... Hur gick 3 månader så fort? Samtidigt kan jag inte minnas hur det var innan han kom till oss. Imorgon är det bvc-besök med första sprutorna. Huuu det gillar vi inte! 


Oh well. Denna veckan började ju inte bättre än förra. Lia fick feber natten till igår. Hela morgonen och hela dagen igår var bara fel, fel, fel. Rikard hade ett möte med en snödriva och ett mitträcke så vår gamla Nissanbil är redo för skroten. Kunde gått illa men det gjorde det tack o lov inte. Dock måste vi nu köpa ny bil o det är nog så illa... BLÄ! 

1 kommentar:

mamma sa...

Underbara bilder på de goa barnen. ja vilken vecka ni haft och mormor inte hemma hmmm.......

Powered By Blogger