onsdag 8 januari 2014

Nytt år..

Så var det då år 2014. Hur gick det till? Det har gått så fort! 2013 var ett ganska händelserikt år ändå, trots allt. Hela våren bestod av renovering, renovering, renovering. Men så bra det blev i slutändan! Är så himla glad att vi gjorde det tillslut och stod ut under tiden, för fy vad jobbigt det var tillsist. Å sen en liten Hoppsan. Det var verkligen inget vi planerat men nu är vi så glada att det blev så, såklart! Ellis gjorde familjen komplett på något sätt. Det var nog meningen att han skulle komma till oss, vår lilla plutt. Han växer som ogräs och jag känner hur bebistiden rinner iväg, redan. Han var 11 veckor igår. Det händer så mycket med honom nu, han tittar efter oss när vi går, han tittar efter syskonen när dom springer runt honom och leker och han älskar när dom pratar med honom. Han skrattar åt dom och skiner upp när dom kommer nära. Så gulligt. Han är så älskad denna lille plutt!

Nyår firades här hemma med goa vänner, det var en trevlig kväll och en perfekt början på det nya året!

Lia & Algot på Nyårafton

Milo & Alfred på Nyår

Vi åkte till Bromölla och testade deras simhall. Den var toppen, mycket mer för barnen än tivolibadet och dessutom en varmvattenbassäng för alla. Jag & Ellis fick tyvärr stå över badet då jag inte hittade bebis badbyxorna, har haft ett antal men hittade inga alls!

En ny soffa! Äntligen!!! Var runt i fredags och lördags och kollade, den enda vi tyckte var skön och snygg var denna på Svenska Hem. På söndagsförmiddagen gjorde vi ett försök att sälja den gamla på blocket. Vi blev totalt nedringda! På 2 timmar var soffan både såld och hämtad och ytterligare 2 timmar senare hade vi den nya hemma. Smidigt, för en gångs skull!! När vi var inne och hämtade denna så sa säljaren att dom prismärkt den fel, men eftersom dom gjort fel och vi redan kommit överens om pris och sagt att vi skulle ha den så ändrade dom inte det. Det stod att ordinariepris var 12300, den var sänkt till 8990. Ordinariepris var dock egentligen 16 495! Så snacka om klipp :) Väldigt nöjda!

Ellis är SÅ himla lik sin storasyster! Vem är vem? Många har gissat fel... :) 

Jag & Lia var på bio och såg Emil och Ida, så himla mysigt att göra nåt med bara henne! Milo & Rikard var och tittade på Walking With Dinosaurs senare samma dag, alla nöjda och glada:). 

Glad Ellis :) 11 veckor.



1 kommentar:

Malins blogg sa...

Hej Jessica! läste precis din blogg innan jag såg din kommentar :-) så roligt att dom till och med hade samma rosa klänning på sig under jul/nyår. Sminkväskan köpte vi på BR leksaker och Prinsessklänningen köpte min syster på www.lekmer.se vad roligt att dom gillar samma saker :-) Alltid lika roligt att läsa din blogg också. Men visst går bebistiden fort...inte klookt alltså. Han var verkligen likt Lia på bilden, och jag tror den första bilden är Ellis :-) haha, en till rolig sak är att vi brukar kalla Isabella för Isabellis :-) Kram och god fortsättning på nya året :-)

Powered By Blogger