tisdag 14 januari 2014

Vecka 2.

Min plan var att varje vecka blogga lite om vad som hänt, eftersom det uppenbarligen inte blir av annars. Så ett inlägg varje söndag tänkte jag (minst iaf) försöka. Det sprack ju då redan första veckan, men bättre sent än aldrig ;)!Gillar att ligga i babyskyddet en liten stund numera, vilket är vädigt skönt. Går oftast i 10-20 minuter iaf. Man hinner väldigt mkt på den tiden om man vill! 

Speglen han fick i doppresent är enormt fin nu :) 

Vi var o handlade på Maxi och Ellis sov igenom hela handlingen och en stund efter att vi kommit hem... Tänk om man kunnat gör det!

TOKFIA! Så här gör hon alltid numera. Galenpanna AB! 


Lite sötare så här ;) 

Spelade lite spel en regnig dag. Det har varit väldigt många regniga dagar denna vintern... Så tråkigt. Lite kallt o snö kunde vi ju få iaf, overallerna hänger oanvända. Milo har använt sin EN dag, Lia kanske 6 dagar... Trist!

Vi hade en väldigt lugn helg, gjorde i stort sett ingenting! Så himla skönt. På söndagen startade Milos sim, så han och R körde in där. Numera får han simma på KSLS. Vi var lite oroliga innan han skulle börja om han verkligen skulle fixa det, här simmar dom längder i tävlingsbassängen och föräldrarna är ju inte med i vattnet som han är van vid. Här går dom efter vilka simmärken dom tagit när dom placerar i grupperna, Milo har tagit många men det är ju längesen nu. Vi upplevde inte att han simmar obehindrat liksom, så släppa honom på det djupa kändes inte bra. Milo ville ändå testa så det gjorde vi. Å han simmade. Å simmade.Å simmade. Tio längder sa Rikard att han simmade. Vår duktiga duktiga Milo! Å han vill fortsätta simma så det ska han självklart få göra!Å Lia har smittats av Milos intresse för bokstäver. Hon vill skriva och skriva hela tiden. Vi ska skriva först så skriver hon efter eller så fyller hon i det vi skrivit. Hon förvånade mig för några månader sen med att skriva sitt namn helt själv en dag när hon hade suttit och ritat. Jag har nog inte fattat att denna tjejen börjar bli stor, mindre än en månad tills hon fyller fyra! Lilla Loppan!


Denna veckan började inget vidare, natten till i måndags kom Milo in och var ledsen och hade ont i örat. Han fick stanna hemma från skolan och igår på dagen kom febern oxå. Öroninflammation har han aldrig haft innan och jag hoppas inte det ska bli nån vana... Det har vi haft tillräckligt av i detta huset! Inga kommentarer: