tisdag 30 augusti 2011

Färdig...

Så, då är Lia färdig inskolad på dagis. Det har gått fantastiskt bra, idag är första dagen som hon blev ledsen när jag skulle gå. Det var nog mest för att en annan blev ledsen samtidigt så det smittade lite. Imorgon är vi lediga och sen ska dom dit på torsdag då jag börjar jobba... Då kör vi igång med en mastodontlång dag direkt... 7-16,30. Fy vad jag avskyr att behöva lämna dom så länge... Det känns inte alls bra i hjärtat. Jag har ju dock inget val med mina tider nu, det är heldagar och lediga dagar. Jag skulle ALDRIG välja detta om jag hade kunnat påverka. Jag tycker inte det är värt att vara ledig en dag för att sen ha dom på dagis 7-17 dom andra dagarna. Nu är det bara denna hösten, sen får vi se vad som händer till våren. Förhoppningsvis ngt helt annat iaf...

Sitter o väntar på att Lia ska somna så vi kan se på Robinsson, hon har blivit så seg att somna, hon ligger och snurrar och har sig... Suck.

Ohhhh vad fin post vi fick idag! Milos Molooverall kom=). Helt underbar, lysande grön. I LÖVE!

Inte skulle han ta av sig den heller, han hade den på sig i över en timme;)
Från http://www.babyshop.se/ med blixsnabb leverans!
Fick en fråga om jag kunde ta en samlad bild på barnens kläder och det kommer när allt är komplett! Saknar en vinterjacka åt Milo bara:)

Å titta titta titta vad hon har på sig! Molos leggings i 92! Soooom jag väntat på att hon ska kunna ha dom, dom börjar på 92 och jag bunkrade hela 15 stycken på salgen i våras:)
Å NÄE det är inte SÅÅÅ mkt jag vet dom som har 50-60 stycken, så det så!

Gluggisen:)

Var på Bvc med Lia idag med, dax för en lite sen 18 mån koll och spruta. Hon vägde 11 kg och enligt bvc var hon 85 cm lång, men dom mätte helt galet. Efter en mätning här hemma så kan vi konstatera att hon är 81 cm lång. Spruta fick hon med så det är väl bara att förvänta sig feber om ca 1-2 veckor. Alltid lika kul... *not*

1 kommentar:

Septemberflikka sa...

Vad skönt att det gått bra med inskolning! Och rackarns vad fin overallen är. Är så sugen men vi behöver ju inte två...

kram