måndag 6 april 2009

VAB...

Jaha, så var det till att vara hemma igen. Milo hade 38 graders feber igår. Inte mkt, men ändå feber. På eftermiddagen försvann det och han var superpigg, men senare på kvällen var den på 38 igen. Idag är han sådär, 37,5 och hostig som tusan. Lutar väl åt att jag får vara hemma imorgon med, feber stiger säkert under dagen. Normalt ligger han på 36,3-36,6 på morgonen. På onsdag får iaf Rikard vara hemma för då har vi planeringsdag. Torsdag är jag ledig ändå =).


Igår köpte vi en ny kamera! Nikon D40 blev det och OH MY vilken skillnad på bilderna!! Heeelt otroligt! Och vilken lyx att kunna fånga Milo när han springer och leker, det är ju i stort sett omöjligt annars. Så kul!












3 kommentarer:

Lotta sa...

Tack för i lördags! Var ganska glad att jag "slapp" cykla hem ändå ;). Gud va fina bilder, vill också ha!!! Man ser verkligen skillnad, speciellt på bilderna på Moa när hon hoppar! Hoppas Milo kryar på sig snart! Är inte kul att va sjuk igen ju.. Kram

Sofi sa...

Hoppas Milo kryar på sig, vi hade också febern på besök här i helgen. Som tur var var dottern frisk och kunde gå till FS idag.
Vilka fina bilder!! :)

Ha en bra dag!

Annica sa...

Systemkameror är bästa! Blir så dassiga bilder av de vanliga, även om det är enklast att släpa med sig de små. Finns så mkt man kan göra med de också, kul som tusan att trixa!

Drygt med sjukdom igen, hoppas han blir bättre snart

Powered By Blogger