onsdag 22 april 2009

Ensamma...

Så har R åkt till Kina. Det känns tråkigt och ensamt. Milo blev ledsen när tåget åkte iväg. "Pappa tååg... Pappa Milo!" När vi kom till bilen började han gråta och tyckte att Pappa skulle sitta bredvid honom. Hela kvällen har han gått och sagt "Pappa tåg". Stackars ungen tror väl att Pappa ska sitta på tåget hela veckan nu, Haha!

Annars händer det inte mycket. Ingenting rättare sagt. Milo har haft feber hela veckan och jag har varit hemma. Inte mycket feber, runt 38, men med förkyld och hosta. Hostan blev värre idag, jag som trodde i förmiddags att jag skulle kunna jobba. Inte det nej. I eftermiddags kom febern och med den en grym hosta. Hoppas Hoppas jag kan jobba på fredag, men det ser ju mörkt ut... :( Hör hur han hostar från sitt rum nu, trots hostmedecin när han somnade vid 20... Tiden går ju inte fortare för att man sitter hemma precis. Nåja han har ju inte så mkt feber så korta stunder kan vi ju gå ut iaf.

Goa unge, han är så rolig nu! Så många ord som ploppar upp hela tiden, uttryck och även meningar har börjat bubbla fram. Såna knäppa idéer och upptåg så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Jag brukar dock skratta, även när man inte ska... ;) Som när han säger "satan" då är det riktigt svårt att hålla sig för skatt! Nu kommer han väl snacka om "pappa tåg" i en vecka eller så..;)


Orkade köra lite traktor igår...


Sov middag igår med sitt älskade "Bää" som numera är en ständig följeslagare hemma hos oss. Så fort han ska sova eller är trött/ledsen vill han ha Bää. Han har själv döpt honom oxå. Så gulligt så, även om Bää mest liknar en använd gammal ryamatta :)




Milo älskade Pappas resväska! Som han kört runt med den här hemma och på perongen ;). Får nog hämta in vår lilla imorgon så han kan leka med den.



Nej nu är det väl snart dax för mig att sova, klockan är 23.04 nu. Är alltid svårt att somna första natten själv. Man skulle haft en stor vakthund som skyddade, lilla Knoen blir inte många rädda för. Det är väl snarare hon som springer och gömmer sig! När man hade trubbnos hemma var man aldrig mörkrädd iaf... Måste visa denna urcoola bilden vi tog på trubb för nån vecka sen!


Såå bra är den! Han jagar Milos såpbubbla, den tokern...

Nu ska jag gå in i sängen, titta på ett Baywatch avsnitt och se hur lång tid det tar innan Milo kommer traskandes...

Natti!

3 kommentarer:

miranda sa...

baywatch??

Jessica - Mamma till Milo o Lia sa...

Baywatch boxar du vet, perfekta att slumra till på kvällarna haha!

Annica sa...

haha rolig bild på oggy..

Baywatch *asg*

Powered By Blogger