söndag 26 april 2009

Helgen!

Ja så var helgen över. Vilket väder vi haft! Helt otroligt, nästan sommarvärme. Hoppas den håller i sig nästa helg med, men det är ju valborg och då brukar det ju vara svinkallt...


I lördags var vi först inne i stan en runda, letade keps till Milo i varenda affär. Ungen vägrade! Slängde av både kepsar och solhattar och sa "NEJ!". Happ. Höll på att ge upp, men så gick vi in på polarn och pyret, vilket jag gör väldigt sällan... Satte på honom en keppa där inne. "JAA! Milos! Sååå!". Han är ju för rolig!! Direkt visst han att det var den han skulle ha, så det var bara att betala och se glad ut. Snabbt fick jag betala med och expediten fick klippa bort lapparna för den skulle såklart på direkt. Nu tar han inte av den. Kör ner den långt ner så han knappt ser och blir ARG om man ändrar den. Nåja. Hoppas det är nyhetens behag ;)

Igårkväll var Mollan & Jenny här och även Diana och Maja en liten stund. Vi käkade tacos, var på lekplatsen och satt och snacka skit hela kvällen. Otroligt najs, tack tjejer för en bra kväll!!

Idag har det varit riktigt varmt och i eftermiddags tog vi med oss lite fika och åka in till Tivoliparken med Lotta. Det var väldigt trevligt, Milo tyckte det var superskoj på lekplatsen där och jaga ankor är ju alltid kul. Synd bara att alkisarna skrek UNGJÄVEL efter honom för att han "plågade ankorna" som dom sa... Tur att dom är så himla bra iaf... Nä fy vad ledsen man blir och obehagligt var det så vi gick därifrån ganska snabbt. ÄCKEL!!

Ikväll var vi ute hos Alice en stund så Milo fick leka lite och hoppa studsmatta. Nu sover han, han har blivit såå duktig på att somna själv och det är så skönt. Hoppas bara det håller i sig.

Imorgon är det jobb & dagis!








3 kommentarer:

Annica sa...

Men dom är ju så jädra äckliga, man får lust att gå fram och säga till dom att sluta vara en fet samhällsbörda och skaffa ett jäkla jobb. Och hur bra djurvänner är dom som sprider sina ölburkar/flaskor/kapsyler/fimpar/tomma cigarettpaket omkring sig? De har nog tagit död på fler ankor än vad lite oskyldigt barnjagande gjort *grr*

Lotta sa...

Tack för en mysig eftermiddag igår.. Synd bara på dessa äckliga alkisar som borde ta tag i sitt eget, istället för att bry sig så mycket om andra!! Ha en bra vecka!

mamma sa...

tur att pappa och jag hade gått då för jag vet inte om vi skulle kunna hålla tyst om de sagt så om Milo. Jäkla pucko!!!! det skulle rensas riktigt i tivoliparken. kram mamma

Powered By Blogger