lördag 14 mars 2009

En lördagförmiddag...

Åh. Jag älskar fredagskvällar och lördagsförmiddagar... Så skönt att bara vara hemma och gå och plocka lite. Milo & Rikard håller på att byta tvbänk, vi köpte en ny igår. På tiden! Vår gamla var fruuuktansvärt ful, i furu! Å nu med ny soffa och nytt soffbord passade den verkligen inte in. (om den nu nån gång gjort det hehe)

Det blir en lugn dag idag. I eftermiddag kommer mina kollegor hit och fikar, väldigt trevligt! Ikväll kommer Mollan & lilla Zelda hit och äter och kollar på melodifestivalen. Åhh vad jag ska snosa bebbe då!!
Milo traskar just nu runt i sina gummistövlar, en bodysuit från Molo, å sin nya mössa som han inte släpper. Han kör runt på dockvagnen och traggar. Goa lilla Unge!!!


Å här ser ni då Milos nya mössa. Detta kortet är tagit vid 12 ungefär igår....

Å detta kortet vid sex igårkväll ungefär. Ungen vägrar ta av sig mössan!! Nog för att den är fin. Men såå fin??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe han är cool ju :). Dock kanske dockvagnen drar ner imagen något. Men han är ursäktad, han är ju trots allt bara två+ :). Ha en härlig helg!

Anonym sa...

Visst är han skitcool i sin nya mössa. Klart den ska vara på hela tiden. DEN LILLA GODINGEN!!!!!!!! Vagnen tror jag han har för att reta sin pappa. KRAM MORMOR

Powered By Blogger