måndag 16 februari 2015

Helgen...

Så var helgen över för denna gången. Dom går så fort.... Nu är det sportlov. Skönt med lov, skönt att slippa gå iväg varje morgon och lämna barn, skönt att slippa ställa klockan. Däremot så är det lite svårt att hitta saker att göra med barnen, överallt är det ju enormt med folk när det är lov så bahus, lekland osv. går bort, framförallt när jag är själv med alla tre. Lite trist. Får se vad vi ska hitta på... Samma sak varje lov känns det som.

På söndag firar vi en 8åring i huset, det känns helt galet. Att vi varit föräldrar i 8 år och att detta lilla kryp som kom då har växt och blivit så stor. Galet!


Igår var vi bara tvungna att göra nåt, vi överraskade barnen och körde till Vångabacken. Tyvärr var ju pulkabacken minimal men dom fick iaf testa åka pulka för första och antagligen enda gången denna vintern.
Milos blick när han såg backen var obetalbar! Han sa precis "Tänk om det varit snö, vad man kunde åkt i dessa backarna!"
"Du menar som den backen där?" sa Rikard. Å så såg han gigantbacken med SNÖ, vilken lycka. Nu fick vi ju tyvärr bara åka i en pytteliten del och Milo ville gärna gärna gärna åka skidor med, men det gick inte denna gången. En annan gång!


Snabbt gick dom!

Ellis funderade mycket på vad allt det där vita var... 

Å åka pulka var ju skitkul!

Måste bara visa vår lilla Elsa. Så lycklig för sin nya Elsa klänning, den gamla är totalt uppsliten. Denna hade ju lååångt släp, precis som det ska va :) 

Inga kommentarer:

Powered By Blogger