måndag 25 juli 2011

Min Lilla Milo!

Min lilla fina Milo! Han är just nu på akuten med sin Pappa. Han fick en allergisk reaktion innan när han åt jordnötter. Efter en 20-30 minuter började han klia sig i nacken och i ansiktet och när vi tände lamporna såg vi att han hade utslag i hela ansiktet. Ja man har ju hört hur fort det kan gå så jag gick direkt och ringde till grannen några hus bort som är sjuksköterska, hon kom som ett skott innan jag ens hann reagera med kortisontabletter. Tack o lov! Så skönt att hon var hemma och alltid vet vad man ska göra. Att hon dessutom har ett apotek modell mindre hemma är ju inte heller fel. Så sen fick Milo och Rikard köra in till akuten så han fick träffa en läkare, förhopningsvis så verkade kortisontabletterna som dom skulle så dom kan komma hem snabbt sen. Jag lär ju inte sova innan dom är hemma igen så jag tänkte ta tag i att sortera kort så jag kan radera dom från kameran sen. 2200 kort ska väl hålla mig sysselsatt ett tag....

I eftermiddags fick vi äntligen rätt på strömmen med, 27 timmar utan ström är INTE roligt kan man berätta för er. När man dessutom testar allt utan att hitta felet blir man ju lätt lite stirrig tillsist. Nu har vi hittat felet och allt funkar här hemma igen, inget var sönder, förutom den där sladden som är urkopplad....Ja jag begriper ju det inte alls, men jag är glad att det funkar;).

Å jag är så tacksam för alla som har hjälpt oss dessa dagar. Mamma o Pappa som hjälpt till med barnen och städning, Freddie som hjälpt till med elen, Malin & Jocke som var helt underbara igår och kom som skott när vi behöver en elektriker. Jocke kämpade till nästan midnatt igårnatt för att få rätt på elen, trots att han skulle upp o jobba idag. Å så såklart ett enormt tack till Annika som hjälpte oss med Milo ikväll.
Tänk, vad underbart med så många fina vänner och familj som ställer upp när det behövs!! All kärlek till er alla!

Inga kommentarer:

Powered By Blogger