söndag 31 juli 2011

Himmel...

Jag vet inte om klarar detta. Lia har vrålat halva natten, hon gillar absolut inte att sova i husvagnen. Milo tjatar, tjatar, tjatar. Just nu är det bad som står högst på listan. Å det regnar och blåser. Lia är redan dödstrött och bara gnäller.

Vilken härlig dag....
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare sa...

Men åh-önskar jag kunde skriva något för att stötta men vet hur det kan vara..alltför väl..och hur kan man härda ut i en husvagn med dåligt väder? Vi har alltid gjort som så att när det är för tufft så delar vi barnen-även om det är dåligt väder får en av oss ta ut en av ungarna..annars kan vi garantera deras säkerhet;-) Oftast brukar det räcka för att lugna ner alla i situationen..hoppas både L och M vänjer sig vid situationen med husvagnen..annars får ni kanske fundera på att köra hem..det kommer fler år;-) Styrkekram!!!!!!!!

mamma sa...

Så tråkigt för er. men håll ut litr till, annars ni får överväga att åka hem, Lia är ju faktiskt så liten så ho förstår ju inte riktigt detta... Kanske hon saknar mormor o morfar där.... Hoppas det löser sig. kram till er alla

Powered By Blogger