söndag 19 juni 2011

Söndagkväll.

Söndagkväll igen och vi har haft fullt upp hela helgen. Dödströtta nu. Men det har varit en bra helg! I fredagskväll var Mamma o Pappa här och åt och sen kom även familjen Rosenqvist på kvällsfika. I lördags körde vi till Malmö för att först gå på IKEA och sen åka till Lee & Magnus i deras stuga. Idag har vi grejat här hemma hela dagen, husvagnen har gjorts färdig, trädgården trimmad, har köpt och planterat blommor och även varit en runda på EKO.

Barnen har varit helt vilda idag, eller ja, mest Milo då. Sjövild, inte lyssnat på nåt och helt inne i sin värld, hör ingenting av vad man säger eller så skiter han i det. Halv åtta åkte han bums i säng och även Lia somnade strax därefter. Hon är otrolig den ungen, så livrädd för en del saker, som flygplan tex. Så fort det kommer ett flygplan eller helikopter börjar hon gallskrika och ska upp i famnen. Det kommer ganska så många flygplan på en dag.... Klippa gräset = Livrädd & gallskrik. Starare trimmer = Livrädd och gallskrik. Kommer en stor lastbil = Livrädd och gallskrik. Pust. Man blir allt lite matt.

Måndag imorgon och midsommarveckan inleds. Midsommarafton kommer tillbringas i Färlöv med goa vänner, vi tänkte köra dit husvagnen och sova över så vi slipper köra hem. Milo är väldigt spänd på att testa sin nya säng i husvagnen!

Milo & Isabell igår i stugan. Underbara är dom tillsammans, dom leker så himla bra dessa 2.Dom bajsade tillochmed ihop på toan, HAHA!

Lia spanar läget...

Hade nog blivit söta barnbarn va? Snacka om att dom barnbarnen hade haft kläder!



Milo & Alexander gick en brottningsmatch, tokiga pågar!

Goa töserna i likadana hoodtröjor från Småfolk. Så fina!

1 kommentar:

Annica sa...

Om du får för dig att sälja dalmatinerklänningen nästa sommar, säg gärna till!!

Powered By Blogger