måndag 20 juni 2011

Husvagnen fixad!

Idag har det varit full rulle från morgon till kväll! Andys lekland i eftermiddags och lyckliga barn på köpet. Himmel, jag fattar inte hur dom orkar. Vi kom dit 13.10 och Milo for in. Han satt ner 2 gånger, en gång i ca 5 minuter när han slängde i sig pannkakor och nån timme senare slängde han i sig en glass. Resterande tid var det full fart frammåt, upp för dessa gigantiska trappor 1 miljon gånger. 16,30 körde vi hem, han somnade gott ikväll;).

Ikväll har vi bäddat husvagnen och grejat o ÅÅÅÅÅÅÅ så bra det blev! Nu ser vi fram emot att testa detta nya sovarrangemang på midsommar! Vi har ju tidigare fått bädda ner både bak och fram i vagnen för att få plats, nu har vi byggt minisängar till barnen ovanför sängen där bak. Milo kan ligga raklång, sängen är 130 och han är ju 110 så det funkar detta året och nästa, kanske ett till om vi har tur;).
Å sen fick ju greja till en skyddsanordning för att Lia inte skulle trilla ner, så det är inte för att spärra in henne i en bur, som det ser ut på bilderna;)

En grabb är vääldigt lycklig över detta;)



Instängd LiaFia;)

Vi är helt klart väldigt nöjda med detta! Tror det blir toppen att vi nu inte behöver ha nerbäddat i hela vagnen, nu kan man sitta där framme, känns som hela husvagnen blev dubbelt så stor. Nu ser vi verkligen fram emot semestern!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint ni har fixat det! Invigning på fredag då :) /Lotta

Lina sa...

Åh va smart! Vi lånar mina föräldrars husvagn när vi semestrar och den är inte gjord för 3 barn precis...! Så vi letar egn husvagn och har funderat över detta med sovplatser, barnkammarvagn är svåra att få tag i och dyra :-( Men dettava ju super smart :-)

Jessica - Mamma till Milo o Lia sa...

Ja dom är ju dyra! Vi har letat och letat efter nån billig men samtidigt vill man inte lägga så mkt pengar på nåt man använder några veckor om året. Detta blev toppen!

mamma sa...

Så fint detta blev.Ska bli intressant att se om Lia sover däruppe.... Men allt ser så mysigt ut.....

Powered By Blogger