tisdag 28 september 2010

Lite post... :)

Idag kom det 2 paket hit. Fiiina...!  Det ena var denna underbara dressen från Mysplysch

Helt ljuvlig! Dessutom snorbillig på www.saydada.se. Suktade efter denna när Milo var liten (ja i en annan färg såklart...) men 450-500 som dom kostade då kändes inte så rimligt. Gillar 150 bättre! Ångrar bara att jag inte tog en till i en större storlek, så himlans myysig, luvan är så sööt!

Det andra som kom var en klänning från Småfolk som jag inte orkat fota, fyndade den ny på Tradera:
Tyvärr ser man inte på bilden att det är röda kantband på klänningen. Jag AVSKYR rött. Det är en hemsk färg! Nåja. Klänningen var väldigt fin annars. Ska prova den och se om jag kan leva med detta röda... Annars får den flytta. På torsdag börjar småfolks lagersalg i Danmark, jag kan inte åka men har flirtat in mig hos snälla Lee som ska handla lite åt mig. Spännande, nästan roligare än att åka själv, man vet inte riktigt vad man får. Fast bara nästan, jag hade såklart gärna åkt själv med;). Nåja, jag sparar mig till Molo salgen!


Idag har jag och Lia varit och simmat medans Milo var på dagis. Hon tycker verkligen det är jätteroligt och jag är glad att vi bestämde oss för att börja med henne med. Hon plaskar och skrattar och myser, idag har hon dykt för första gången och testat simringen!
Eftermiddagen har varit lugn, vi har myst lite i sängen, Milo kollade på film och Lia sov hos mig. Jag slumrade till, vaknade av två använda strumpor i ansiktet. Tack för det Milo-Bus! Sen var vi ute en runda, affären och lekplatsen, sen var det hem och laga mat.

Tycker det kan bli lite svårt att underhålla Milo ibland på eftermiddagarna, det märks att han vill ha kompisar att leka med. Vi känner inte så många i hans ålder som är hemma, men vi försöker göra vad vi kan. Igår var det Kyrkans Barntimmar och då var vi iväg allihopa och plockade äpplen, supermysigt! Bjuder på några härliga höstbilder från igår, tagna med mobilen så inte världens bästa bilder. Imorgon är det dagis först och sen Öppna Förskolan, det är så himla trevligt att i denna lilla byn finns det så många härliga människor och att så många kommer till ÖF med, både på onsdagar och på måndagar när det är babyrytmik. Det gillas! Supergoda äpplen var det verkligen, vi kom hem med 1 pappkasse och 2 små kassar fina, stora äpplen!
Lia tyckte med det var toppen, där fanns ju massor med träd som är det finaste hon vet:) Äpple tyckte hon med var supergott!

8 kommentarer:

3 barns mamma sa...

Vilken snygg åkpåse :-) Var är den köpt?

Jessica - Mamma till Milo sa...

Den är från The Buppa Brand, köptes förra hösten/vintern. Vet inte vad dom har i år, men snyggt är det säkert. Googla o kolla!

3 barns mamma sa...

Det ska jag göra, tack för hjälpen :-)

Anonym sa...

När är det molosalg?

Jessica - Mamma till Milo sa...

Anonym: Vet ej riktigt, datum brukar meddelas ca en vecka innan. Förra året var det första helgen i november.

Lotta sa...

Rött som är så fint =)

Jenny sa...

De är så fina kidsen.

Annica sa...

kunde visst inte låta bli att bli fattig på den sidan! :-D