onsdag 22 september 2010

Höst.

Nu känner man att det är höst på allvar. Mitt på dagen och det är bara 12 grader ute. Tycker allt det är ganska mysigt och skönt.

Skönt är oxå att vi har fått bra rutiner här hemma på kvällarna. Barnen sover senast vid 20 och det är skönt. Den pausen behövs innerligt på kvällarna. Jag är helt slut på kvällarna nu. Lia är inne i världens gnäll period och jag kan inte lämna henne många sekunder innan hon börjar skrika. Inte nöjd nånstans, gnäll gnäll gnäll. Förkylningen som vägrar släppa gör nog sitt till. Drygt är det. Hoppas den ger med sig snart, stackars tösen får ju knappt luft.
Mammig är hon oxå, det är bara jag som duger. Häromkvällen när Rikard försökte somna om henne skrek hon i ungefär en timme, sen gav jag upp och tog henne, då somnade hon på en halv sekund. Ja, vad gör man?? Hoppas det är övergående.

Milo är oxå inne i en trots/gnäll period och kan göra en galen ibland... Sen i nästa sekund är han hur go som helst. Gaaah - dessa ungar! Inte konstigt man är helt slut på kvällen.

Ser sjukt mkt fram emot nästa fredag då vi ska ha tjejfest, det ska bli såå skönt att få komma iväg. Bara sitta och äta utan att nån drar i en, dricka varmt kaffe (!!) och kunna prata utan att behöva skrika eller bli avbruten. Mer synd är det om R som måste natta den lilla busan, hon kommer väl skrika nån timma eller två innan hon ger upp... :(

Nu eftermiddag bär det av till öppna förskolan, tänkte ta en promenad ut så Milo får cykla lite. Det luktar höst ute!


*gääsp*

Beundrar brasan:) På morgonen är det oftast bara 19 grader här inne och då är det mysigt med en brasa...

Milo på minisimmet i lördags. Han är så duktig! Här har han precis simmat en 5-6 meter själv, dock under vatten, men det är väl så dom börjar.

Rida på hästarna är han oxå fenomenal på! Rikard hinner inte riktigt med i bassängen:)

1 kommentar:

Roger sa...

Mysigt med höst! Vad duktig lilla Milo är :) Kram från oss!

Powered By Blogger