söndag 28 mars 2010

Våren är här!

Så skönt att all snö är borta och att våren är på ingång. I fredags var det helt underbart väder och vi var ute hela eftermiddagen. Vi tog med oss fika och gick och matad ankorna och fikade där nere. Milo tyckte såklart det var toppen och dessutom fick han inviga sina nya springa-fort-skor som han säger:). Lia sov gott i vagnen i 2½ timma. Bara den rullar så är hon oftast nöjd där.
Annars har det varit en lugn skön helg. I fredagskväll var mamma o pappa här och åt, i lördags var det minisim för Milo följt av en runda på stan. Ganska snabb runda blev det, det var såå kallt. På kvällen var Mollan, Jocke o Zelda här. Idag har vi oxå varit ute på promenad och sen har eftermiddagen inneburit lite städ och plockande här hemma. Har plockat bort dom minsta kläderna i Lias garderob... Hon växer så det knakar! Vi ska till bvc imorgon och jag tippar på att hon är runt 60 lång nu faktiskt...

Nästa helg är det PÅSK och Rikard kommer vara hemma i 5 dagar! LYX! Ska bli så skönt. Hoppas på fint väder oxå:). Vi är sugna på nån utflykt nån dag så tips mottages tacksamt.

Stark som tusan i nacken redan, 6 veckor gammal.
Glad skit!
Sötnöt!
*Kärlek*

På pappas axlar för att kunna se på Traktorn.
Sussar sött
Moa aaavskyr att gå över bron...
Vem fikar mest?
Bus i blick...
Milo med Bästa Morfar!
Lia med Bästa Mormor!
Dom nya coola springa-fort-skorna!
Adidas goodyear från www.brandos.se som har enormt många fina skor för både vuxna och barn. Dessutom Fri frakt och fri retur frakt om skorna inte passar!

1 kommentar:

Septemberflikka sa...

Låter som en mysig helg! Skönt att all snö är borta. Här ligger drivor kvar :(

kram

Powered By Blogger